ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Επιλέξτε μία από τις αίθουσες εκδηλώσεων του SEMELI HOTEL για τα εταιρικά σας events

07:16 - 27.03.2018

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, το SEMELI HOTEL δίνει την ευκαιρία επιλογής ενός χώρου με άρτιες εγκαταστάσεις και υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία για τη διεξαγωγή εταιρικών εκδηλώσεων. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης και προσφέρει ένα ζεστό περιβάλλον που ταυτόχρονα, αποπνέει σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για το προφίλ τους και αναζητούν τον ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων, εργαστηρίων, σεμιναρίων, συνεδρίων, παρουσιάσεων ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης μπορούν να αξιοποιήσουν μία από τις τέσσερις αίθουσες του ξενοδοχείου Semeli, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για τέτοιους σκοπούς. 

Οι αίθουσες «EVROPI», «DANAE», «NEFELI» και «CLIO» είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μιας εταιρικής εκδήλωσης. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως και 350 συμμετέχοντες, ενώ υπάρχει δυνατότητα για διαμόρφωση του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης.

Οι αίθουσες είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που χρειάζονται για μια εκδήλωση, ώστε να διευκολύνονται και οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα και όσοι συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτού του είδους τις ανάγκες, το SEMELI HOTEL παρέχει στις εταιρείες που φιλοξενεί διαδικτυακή σύνδεση υψηλών ταχυτήτων για ακόμα περισσότερη αποτελεσματικότητα στην ομαλή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης.

Επίσης, για την ίδια εκδήλωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και περισσότερες από μία αίθουσες την ίδια στιγμή. 

Οι παροχές του ξενοδοχείου όσον αφορά τα εταιρικά events περιλαμβάνουν ακόμα και Υπηρεσίες Εστίασης. Οι εταιρείες που θα φιλοξενηθούν σε μία από τις τέσσερις αίθουσες του SEMELI HOTEL έχουν τη δυνατότητα να καλωσορίσουν τους συμμετέχοντες με καφέ, αλλά και να τον προσφέρουν σε ένα από τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν για τη συνέχεια ανάμεσα σε ένα γεύμα μπουφέ και σε επιλεγμένα μενού τριών ή και περισσότερων πιάτων.  

Σε κάθε περίπτωση, όποιοι κι αν είναι οι στόχοι του event που θα διοργανώσει η εταιρείας σας, το SEMELI HOTEL σας εγγυάται ότι θα ξεχωρίσει για τον επαγγελματικό του χαρακτήρα και την άψογη φιλοξενία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του SEMELI HOTEL: www.semelihotel.com.cy