ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ο διαγωνισμός... αγάπης της Galaxy® μοιράζει μέχρι και €3.000!

08:57 - 08.02.2018

Με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, που μέσα του κρύβει ένα μήνυμα αγάπης, και €3.000 και πολλά άλλα ποσά υποδέχεται τον νέο χρόνο η σοκολάτα Galaxy®.

Γιατί από τις αρχές Ιανουαρίου 2018 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2018, η αγαπημένη σου σοκολάτα Galaxy® σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις πολλά χρηματικά ποσά, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό «ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ». 

Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι απλή, και γεμάτη αγάπη και μετρητά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις στην πλησιέστερη υπεραγορά και να αγοράσεις μία ή και περισσότερες πολυσυσκευασίες Galaxy®, να ξύσεις το κουπόνι που θα βρεις στο εσωτερικό της και να απαντήσεις σε μία πολύ απλή ερώτηση. 

Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν συνολικά δεκάδες νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν μέχρι €3.000 και πολλά άλλα χρηματικά ποσά. Ανακάλυψε και εσύ την αγάπη, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό «ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ» και ζώντας σοκολατένιες στιγμές, παρέα με την Galaxy®. Γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και αξίζει να την απολαμβάνεις όπως απολαμβάνεις μια σοκολάτα Galaxy®. 

Για τους όρους και τους κανονισμούς του διαγωνισμού, επισκέψου τη σελίδα της Galaxy®, στο Facebook (www.facebook.com/GalaxyCyprus).

Οι λάτρεις της Galaxy®, που επιθυμούν να ακολουθούν όλες της ενέργειες και τα νέα της αγαπημένης τους σοκολάτας, μπορούν να κάνουν like στη σελίδα της Galaxy®, στο Facebook. Τι περιμένεις; Τρέξε στο πλησιέστερο σημείο πώλησης της αγαπημένης σου σοκολάτας, αγόρασε μια πολυσυσκευασία Galaxy®, ξύσε το κουπόνι που θα βρεις στο εσωτερικό και τα €3.000 μπορεί να γίνουν δικά σου!