ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Μάθε γιατί όλο και περισσότεροι Κύπριοι επιλέγουν το διαδίκτυο!

09:07 - 28.11.2017

Τους τελευταίους μήνες, στην Κύπρο, έχει παρατηρηθεί ένα μοναδικό φαινόμενο… 

Το Internet έχει εισβάλει ζωή μας.  Κάθε μέρα, το χρησιμοποιούμε, για να κάνουμε τις αγορές μας, να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας, να ενημερωνόμαστε, να επικοινωνούμε, να διασκεδάζουμε, να βρίσκουμε πληροφορίες. 

Βασικότερο πλεονέκτημα αποτελεί η ευκολία και η σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Για τον λόγο αυτό, από την άνοιξη του 2017, εκατοντάδες κάτοικοι της Κύπρου επιλέγουν το Internet ακόμα και για να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους. 

Αυτό, φυσικά, δεν είναι η τυχαίο, αφού η Anytime από την INTERAMERICAN, έκανε την ασφάλιση αυτοκινήτου εύκολη και απλή διαδικασία. 

Η καινοτομία, αλλά και η διαφορά της Anytime βρίσκεται, κυρίως, στη διαδικασία που απαιτείται, για να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας. Μια επίσκεψή μας στην Anytime και 5 λεπτά είναι αρκετά, για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ασφάλισης του αυτοκινήτου μας και να λάβουμε την ασφάλεια στο e-mail μας, στα αμέσως επόμενα λεπτά. 

Το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, καθώς και μερικά βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου, και να απαντήσουμε σε κάποιες ερωτήσεις. Αυτομάτως, το online σύστημα της Anytime μας προτείνει το ασφάλιστρό μας. Στη συνέχεια, αποδεχόμενοι την προσφορά, η ασφάλιση του αυτοκινήτου μάς ολοκληρώνεται και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έρχεται κατευθείαν στο e-mail μας. Εναλλακτικά, μπορούμε να καλέσουμε το 80088800, για να ενημερωθούμε και να αποκτήσουμε την ασφάλεια του οχήματός μας τηλεφωνικά.

Για αυτό, όλο και περισσότεροι κάνουν την ασφάλειά τους διαδικτυακά, με την Anytime. Εσύ τι περιμένεις; Μπες στην Anytime Online και πάρε τιμή τώρα!