ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προγράμματα RED plus & BLACK από τη Cytamobile-Vodafone

15:23 - 02.11.2017

Η Cytamobile-Vodafone, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας του σύγχρονου καταναλωτή, λανσάρει από την 1η Νοεμβρίου, δύο νέα, πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, το RED plus και το BLACK.

Το νέο πρόγραμμα RED plus προσφέρει στους καταναλωτές απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα μηνύματα SMS και επιλογή για 1GB ή 3GB ή 5GB Mobile Internet, με μηνιαία συνδρομή €28, €38 και €48 αντίστοιχα.
 
Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα BLACK απευθύνεται σε καταναλωτές με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας. Προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα μηνύματα SMS, 20GB Mobile Internet, 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και νέο smartphone κάθε δώδεκα (12) μήνες. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή €139, με υπογραφή 24μηνης δέσμευσης.
 
Παράλληλα, η Cytamobile-Vodafone προχώρησε στις ακόλουθες αναβαθμίσεις στα υπόλοιπα προγράμματα RED, έτσι ώστε να ικανοποιήσει  καλύτερα τις ανάγκες επικοινωνίας των πελατών της.
 
Συγκεκριμένα:
 
Η μηνιαία συνδρομή του RED1 για νέους πελάτες θα είναι  €11. Το πρόγραμμα θα προσφέρεται με περισσότερα  λεπτά ομιλίας (150), μηνύματα SMS (150) & MB (150) για νέους και υφιστάμενους πελάτες.
Η μηνιαία συνδρομή του RED2 για νέους πελάτες θα είναι  €17.
Στο RED Family αυξάνεται ο όγκος Mobile Internet του βασικού προγράμματος σε 10GB.
Τα προγράμματα RED3 και RED4 σταματούν να προσφέρονται εμπορικά για νέους πελάτες. Οι υφιστάμενοι πελάτες των προγραμμάτων αυτών έχουν την επιλογή να παραμείνουν στο πρόγραμμά τους μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου τους ή να μεταφερθούν σε ένα από τα νέα προγράμματα.
Όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες RED μπορούν να επιλέξουν να μεταφερθούν αμέσως σε ένα από τα νέα ή διαφοροποιημένα προγράμματα.