ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Σημαντικές διοικητικές αλλαγές στη Warply

08:11 - 11.01.2017

“Head of International Business” ο Σωτήρης Αλεξόπουλος και “General Manager for Greece & Cyprus” η Μαρία Πάτση.

H Warply, με το ξεκίνημα του 2017 προχώρησε σε σημαντικές διοικητικές αλλαγές, για Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σωτήρης Αλεξόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα “Head of International Business” και η Μαρία Πάτση λαμβάνει τη θέση της “General Manager” για Ελλάδα και Κύπρο
  
Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς Founder & CEO της Warply «Βασικός σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τους υφιστάμενους ρυθμούς ανάπτυξης (220%) και  για να το επιτύχουμε αυτό το 2017 θα είναι για τη Warply μια χρονιά έντονης εξωστρέφειας.

Η ανάπτυξης θα εστιαστεί σε νέες αγορές , με στόχο τη δυναμική επέκταση και την εδραίωση της Warply σε Ευρώπη και Αμερική.

Η εσωτερική αναδιοργάνωση εξυπηρετεί το σκοπό αυτό, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί από στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειριά σε πωλήσεις στο εξωτερικό». 
 
Η Warply συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες Mobile Loyalty & Payments, με πολυετή εμπειρία και μεγάλους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε 5 ακόμη χώρες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες Loyalty & CRM, couponing, mobile payments, mobile banking, ticketing και ordering.

Έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, η Warply έχει αναδυχθεί τα τελευταία χρόνια ως η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του marketing cloud και των digital payments και έχει διακριθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ως η πιο “Innovative Mobile Company 2016”.