ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Τον Ιανουάριο φθάνει στη Λάρνακα το πρώτο αεροσκάφος της Orion Airways

08:58 - 11.01.2017

«Ανοίγει φτερά» η νέα αεροπορική εταιρεία του νησιού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Πολύ κοντά στην παραλαβή των απαραίτητων αδειών, βρίσκεται η νέα αεροπορική εταιρεία του νησιού μας με έδρα τη Λάρνακα, με την εταιρεία να αναμένει τις άδειες εντός του Ιανουαρίου 2017.

Όπως ανέφερε στο BusinessNews η κυρία Χρυστάλλα Ζέζου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας, «Η αδειοδότηση περιλαμβάνει δύο φάσεις, το πιστοποιητικό αεροπλοϊμότητας και την εμπορική άδεια. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουμε τελειώσει και με τις δύο φάσεις».

Βασικός προορισμός της Orion, είναι η Αθήνα.

Προορισμός με τον οποίο θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της η εταιρεία

Μέσα στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και το Λονδίνο, όπως μας ανέφερε η κυρία Ζέζου στο BusinessNews, ενώ γίνονται και «άλλες σκέψεις για προορισμούς στην Κεντρική Ευρώπη, όπως και στην Μέση Ανατολή».

Προορισμοί οι οποίοι θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

«Υπάρχουν διάφορες σκέψεις αλλά η Αθήνα και το Λονδίνο είναι τα πρώτα σημεία αναφοράς μας», είπε χαρακτηριστικά. 

Τη στιγμή που η εταιρεία αναμένει τις άδειες της, τα πρώτα αεροσκάφη παίρνουν το δρόμο τους για το νησί μας.

Το πρώτο αεροσκάφος της Orion βάφεται, με διάφορες αλλαγές να γίνονται στο εσωτερικό του.

Αεροσκάφος το οποίο αναμένεται να αφιχθεί στο νησί μας - και συγκεκριμένα στη Λάρνακα - εντός του Ιανουαρίου 2017.

Ακόμη δυο αεροσκάφη θα ενταχθούν στο στόλο της εταιρείας, ένταξη η οποία αναμένεται να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. 

«Υπολογίζουμε επίσης να έχουμε άλλα δύο αεροσκάφη μέχρι το τέλος του χρόνου. Με αυτά τα δεδομένα, υπολογίζουμε να κλείσει ο χρόνος περίπου με την Orion να διαθέτει πέντε αεροπλάνα στο στόλο της».

Τα τύπου Boeing 737- 800 αεροσκάφη θα προσφέρουν στο κοινό Business και Economy Class, σε μια προσπάθεια της αεροπορικής εταιρείας να δώσει στους επιβάτες την «παλιά αίγλη της αεροπορικής μεταφοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Ζέζου.