ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ε/κ που κατασπάραξαν το νησί ζουν ελεύθεροι και εκατομμυριούχοι – «Ξένος» άνοιγε τάφους και φυλακίστηκε

11:25 - 27.03.2019

Στο κελί βρίσκεται από τις 26 Μαρτίου επικίνδυνος αλλοδαπός εγκληματίας που άνοιγε τάφους σε κοιμητήρια κοινοτήτων της Πάφου, ενώ ταυτόχρονα «οι δικοί μας» μεγαλοκαρχαρίες συνεχίζουν να κολυμπούν ελεύθεροι και εύποροι…

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Επικίνδυνο επάγγελμα η εκσκαφή τάφων, ειδικά αν είσαι από το Μπαγκλαντές και αιτητής πολιτικού ασύλου.

Δεν λέω. Ναι, να παταχθεί η παράνομη εργοδότηση, αλλά όταν για τα τόσα δεινά, για τους τόσους κλέφτες με γραβάτες που κατασπάραξαν ετούτο τον τόπο και φόρτωσαν δισεκατομμύρια στις πλάτες του λαού δεν άνοιξε μύτη, τότε ναι όλα μετά θεωρούνται παράλογα.

Τα παράνομα φτυάρια και κασμάδες τον έστειλαν στο κελί. Από την άλλη οι Ελληνοκύπριοι που έκλεψαν τον ίδιο τους τον τόπο ζουν ελεύθεροι και εκατομμυριούχοι.

«Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές», θα πει κάποιος. Εδώ Ελληνοκύπριοι έβαλαν χέρι στη τσέπη σου, εκποιούν τα ακίνητα σου, έκλεισαν την επιχείρηση σου και εσύ εκεί ακάθεκτος. Στο εύκολο θύμα.

ΥΓ: Μακάρι αυτοί «οι δικοί μας» που αγαπούν την Κύπρο το μοναδικό τους αδίκημα να ήταν η παράνομη εκσκαφή τάφων.

ΥΓ2: Ας μην ξεχνάμε ότι το πιο εύκολο κυνήγι είναι αυτό του «αποδιοπομπαίου τράγου». Στο τέλος της ημέρας ποιός ασχολείται με τους Ελληνοκύπριους μεγαλοκαρχαρίες που έχουν τον τρόπο να πλήξουν και τη δουλειά σου;