ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

Διακοπές όχι μόνο φανταστικές, αλλά και οικονομικές!

10:49 - 15.07.2020

Με Visa & Mastercard της Τράπεζας Κύπρου μέσω της συνεργασίας της με την κορυφαία Hotels.com

Και αυτό το καλοκαίρι θα είναι υπέροχο! Η Τράπεζα Κύπρου φροντίζει γι’ αυτό επιφυλάσσοντας μας τις πιο όμορφες εκπλήξεις.
Μέσα από τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία κολοσσό στον τομέα των διακοπών Hotels.com, που αποτελεί μέλος των ταξιδιωτικών εταιρειών του Expedia Group, προσφέρει στους πελάτες της κατόχους χρεωστικών / πιστωτικών καρτών Visa & Mastercard, έκπτωση 10% με τη χρήση ειδικού κουπονιού (BANKOFCYPRUS). Η έκπτωση ισχύει από 01/03/2020 έως 31/12/2021 και αφορά διαμονή η οποία θα ολοκληρωθεί μεταξύ 01/03/2020 – 31/12/2022.
Σημειώνεται ότι η Hotels.com συνεργάζεται με περισσότερα από 2000 καταλύματα στην Κύπρο και πάνω από 1,000,000 καταλύματα παγκοσμίως. Συνεπώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παρόχους ξενοδοχειακών καταλυμάτων διεθνώς, όσον αφορά τις υπηρεσίες κρατήσεων μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία γκάμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων καταλυμάτων, μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, καθώς και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.


Μπορείτε λοιπόν να επωφεληθείτε από την προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και να οργανώσετε τις επόμενες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης σας, εντός ή εκτός Κύπρου, οποιαδήποτε στιγμή και εποχή του χρόνου σας ενδιαφέρει. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης, η έκπτωση να αξιοποιηθεί σε συνδυασμό και με άλλες προσφορές που έχουν τα ξενοδοχεία της Hotels.com.


Για να κάνετε την κράτηση σας με 10% έκπτωση ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.bankofcyprus.com.cy/ehotels