ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

Υπεραγορές και περίπτερα στο Foody

10:32 - 27.03.2020

Ολοένα και περισσότερες επιλογές προστίθενται στην πλατφόρμα του Foody, για να μας εξυπηρετήσουν στη δύσκολη εποχή που περνούμε.

Στο Foody μπορείς να παραγγείλεις πλέον από το πολύ γνωστό σε όλους Foodsaver, όπως επίσης και από το Alion, που φέρνει μέσω delivery στο σπίτι μας σαλάτες, φρούτα και λαχανικά.

Και τα δύο καταστήματα θέλουν να προσφέρουν την ασφαλή επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης στους πελάτες τους, και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι θα ήταν καλύτερο να περιοριστούν οι επαφές.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν χτίσει συστήματα παράδοσης των διαφόρων προϊόντων τους (που περιλαμβάνουν frozen και φρέσκο φαγητό), έτσι ώστε να φτάνει στον πελάτη στην ίδια κατάσταση με το κατάστημα.

Το Foody βρίσκεται επίσης σε επαφή με αρκετές υπεραγορές και καταστήματα που προμηθεύουν είδη πρώτης ανάγκης, και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες.


Με την κυπριακή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού συνεργάζονταν ήδη και αρκετά περίπτερα, στα οποία μπορούμε να βρούμε αρκετά προϊόντα, όπως γάλα, καφέ και είδη υγιεινής. Επίσης εννοείται ότι συνεχίζουν να παραδίδουν μέσω delivery, τα εστιατόρια που συνεργάζονται με το Foody, στα οποία υπάρχει και η επιλογή “Άφησε την παραγγελία στην πόρτα”.