ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

«Πλημυρίζει» με ξένους παραγωγούς και επαγγελματίες στο χώρο του κινηματογράφου η Λευκωσία

09:26 - 04.10.2018

Το 1ο «Cyprus Film Summit» διοργανώνουν στις 10 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία, ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το «Cyprus Film Summit 2018» αποτελεί μία εξαιρετική πρωτοβουλία προβολής και προώθησης της Κύπρου προς επαγγελματίες της βιομηχανίας ως προορισμού γυρισμάτων.

Επαγγελματίες από τον χώρο του κινηματογράφου και της οπτικοακουστικής βιομηχανίας από ολόκληρο τον κόσμο θα συνέλθουν στις 10 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, με στόχο να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται στον κλάδο τους αλλά και για να πληροφορηθούν γύρω από τα όσα έχει να προσφέρει το νησί ως ιδανική επιλογή, τόσο για γυρίσματα όσο και για βιντεοσκοπήσεις, όπως αναφέρεται.

Στη Διάσκεψη, προστίθεται, θα παρουσιαστεί το ειδικό πακέτο κινήτρων και ωφελημάτων που έχει καθορίσει η Κυβέρνηση για όσες εγχώριες και παγκόσμιες παραγωγές πραγματοποιηθούν στη χώρα μας.

Η Διάσκεψη αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Συγκεκριμένα, παρών αναμένεται να δώσουν εταιρείες παραγωγής και σκηνοθεσίας όπως και παραγωγοί (executive producers) από την Ευρώπη, την Ινδία, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αμερική.

Στο«Cyprus Film Summit 2018» θα συμμετέχουν, επίσης, εγχώριοι επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο www.cyprusfilmsummit.com