ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

To πάρκο στη Λευκωσία που αγάπησαν τα παιδιά ανοίγει και πάλι τις πύλες του

12:48 - 30.08.2018

Σημειώστε την ημερομηνία! Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί.

Από αυτό το Σάββατο 01η Σεπτεμβρίου το εκπαιδευτικό θεματικό και ψυχαγωγικό πάρκο Petrides Farm Park στο Μαρκί στη Λευκωσία, ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να ψυχαγωγηθούν στους μεγάλους χώρους της φάρμας και να περάσουν όμορφα τα Σαββατοκύριακα τους. Το πάρκο που αγαπήσατε όλοι συμπληρώνει ένα χρόνο αυτό το Σεπτέμβριο και είναι ο ‘’must’’ προορισμός για φίλους και οικογένεια, μικρούς και μεγάλους.

Στη φάρμα Πετρίδης υπάρχουν πάρα πολλά ζώα φάρμας όπως πρόβατα, κατσίκες, παγώνια, γουρουνάκια, στρουθοκάμηλοι, γαλοπούλες, γαϊδουράκια, φραγκόκοτες, βελγικός λαγός, ορτύκια, πάπιες, χήνες, πόνυ, άλογα και άλλα. Οι επισκέπτες μπορούν αν περπατήσουν στους πεζόδρομους της φάρμας 2,5 χιλιομέτρων, υπάρχουν 3 γήπεδα ποδοσφαίρου ειδικά διαμορφωμένα, στίβοι μάχης, καφετέριες και παιχνιδότοποι  που αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για βόλτα με τα παιδιά, οικογένεια, φίλους και όχι μόνο.

Σε επικοινωνία που είχαμε και με τον ιδιοκτήτη της φάρμας τον Κο Γιώργο Πετρίδη μας ενημέρωσε ότι διοργανώνονται και οργανωμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις από νηπιαγωγεία και σχολεία όπου τα παιδιά γνωρίζουν τα ζώα της φάρμας από κοντά και μαθαίνουν για το κάθε ζώο ξεχωριστά, μπορούν να τα ταΐσουν και να μάθουν να αγαπούν τα ζώα. Στον χώρο πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις,  πάρτι γενεθλίων, εταιρικές συναντήσεις, βαπτίσεις και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι εταιρείες μπορούν να διοργανώσουν εκπαιδεύσεις για το προσωπικό τους σε συνδυασμό με αρκετών παιγνιδιών για κτίσιμο ομάδων (team building) και σύσφιξη σχέσεων για αύξηση της παραγωγικότητας μεταξύ των υπαλλήλων.

Για την περίοδο Σεπτέμβριος 2018-2019 θα διοργανωθούν και διαφόρων ειδών Φεστιβάλ όπως πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και την προηγούμενη σεζόν. Η φάρμα Πετρίδη θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 20.00 το βράδυ.

 

Ακολουθήστε τους στο Facebook και στο Instagram για να διεκδικήσετε δωρεάν προσκλήσεις εισόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22 525255.