ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

O Κύπριος που κέρδισε εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ στη Ρωσία – VIDEO

09:37 - 12.06.2018

Σκόραρε και φεύγει για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 στη Ρωσία, ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού της Τράπεζας Κύπρου, χάρη στη VISA.

 

Σε μια διαφορετική και πρωτότυπη ποδοσφαιρική αναμέτρηση, παραδόθηκε τη Δευτέρα 21 Μαΐου, το δώρο του μεγάλου τυχερού του διαγωνισμού καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου. Ο τυχερός Ανδρέας Καπνίσης που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση, ανάμεσα σε όσους έκαναν τις αγορές τους με κάρτες VISA, σε εμπόρους του Σχεδίου Ανταμοιβή, κέρδισε πακέτο για δύο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018, στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τυχερός βρέθηκε στο γήπεδο του Προμαχώνα στη Λευκωσία,  σκοράροντας κυριολεκτικά τέρμα, σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, στην οποία χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καρτών της Τράπεζας Κύπρου κ. Στέλιος Τραχωνίτης. Μετά το «χρυσό» γκολ, ακολούθησε σε πανηγυρικό κλίμα η μεγάλη απονομή του δώρου στον νικητή.

Σημειώνεται ότι, ο διαγωνισμός διεξήχθη από την Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου και τις κάρτες VISA, Επίσημο Εταίρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 Ρωσία™