ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

Ξανά οι Scorpions στην Αθήνα, αυτή τη φορά «συμφωνικοί»!

09:21 - 02.02.2018

Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων γνωμοδότησε θετικά και μένει μόνο η υπογραφή της υπουργού Λυδίας Κονιόρδου για να επιβεβαιωθεί αυτή η ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα νέα» για ένα ακόμη καλοκαίρι θα δούμε τους Scorpions στην Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό:

Η παρέα του Κλάους Μάινε που κλείνει 53 χρόνια πορείας στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη ετοιμάζεται να παίξει στο Καλλιμάρμαρο, παραδίδοντας όμως τα θρυλικά «Still loving You», «Holiday», «Wind of change», «No one like you» και τις τόσες άλλες επιτυχίες τους στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και στον «συμφωνικό» της αέρα.

Μιλώντας στο «Νσυν» ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΚΟΑ Στέφανος Τσιαλής επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε ότι: «Η συναυλία θα γίνει στις 16 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο και εντάσσεται στο «άνοιγμα» της ορχήστρας και στον διάλογο που επιχειρούμε με άλλα είδη μουσικής».

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Scorpions συνεργάζονται με ένα κλασικό σύνολο. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 είχαν συμπράξει με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου.