ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

Στο δυναμικό της Innovation/Leo Burnett η Άρτεμις Πνευματικού

10:15 - 15.06.2017

Η Άρτεμις Πνευματικού εντάσσεται στο δυναμικό της Innovation/Leo Burnett και με την εξειδίκευσή της στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, δίνει μια νέα δυναμική στο διαφημιστικό γραφείο.

Η Innovation/Leo Burnett κατάφερε να αναδειχθεί στον κόσμο της διαφήμισης και τηςεπικοινωνίας στην Κύπρο με αξιοσημείωτες εκστρατείες για πολλούς πελάτες, μεταξύ άλλων Τράπεζας Κύπρου και Cytavision.

Η Innovation/Leo Burnett ιδρύθηκε το 1988 φέροντας την ονομασία Innovation Advertising. Δέκα χρόνια αργότερα εντάχθηκε στον παγκόσμιο κολοσσό της διαφήμισης Publicis Groupe ως μέλος των δικτύων Leo Burnett και Starcom, δίνοντάς της τεράστια δυναμική. Το 2010 δημιούργησε αποκλειστική συνεργασία με τη ADMINE έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και στο digital περιβάλλον.

Με την προσθήκη της Άρτεμις Πνευματικού στο δυναμικό της, η γνωστή διαφημιστική εταιρεία δημιουργεί νέες προοπτικές ιδιαίτερα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Άλλοι πελάτες της Innovation Advertising είναι: Marks & Spencer, Unicars (Audi & SEAT), Foodsaver, Snack, VEPO, τα brands της Procter & Gamble, G. Charalambous, Ant1iwo, Philips.