ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

Παρουσίαση βιβλίου της 14χρονης μαθήτριας του Pascal English School, Αντωνίας Κάττου

08:53 - 28.11.2016

Με ιδιαίτερη χαρά, το PASCAL Εnglish School, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Whispers of Demonized Souls», της 14χρονης μαθήτριάς του, Aντωνίας Κάττου.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 6.30 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα δοθούν για στήριξη της Παιδικής Στέγης στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα περιλαμβάνει χαιρετισμό από την καθηγήτρια, Senior Mistress Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του PASCAL English School Λευκωσίας, κα. Νεκταρία Χατζησέργη, τραγούδι και ήχους στο πιάνο από μαθητές του σχολείου, ενώ στο τέλος η συγγραφέας, Αντωνία Κάττου, θα διαβάσει στο κοινό απόσπασμα από το βιβλίο της.

Με το πέρας της εκδήλωσης, η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει τα βιβλία που θα διατίθενται προς πώληση.
 
Η PASCAL Education, εκφράζει την περηφάνια της για το επίτευγμα της Αντωνίας, η οποία σε τόσο νεαρή ηλικία κατάφερε να συγγράψει το πρώτο της βιβλίο και καλεί όλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τιμώντας έτσι  με την παρουσία τους τόσο τη νεαρή μαθήτρια όσο και το σχολείο.