ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-MEDIA

20 Ιατρικό Συνέδριο από τη Humana: «Νεότερες οδηγίες ανάνηψης νεογνού 2015»

10:53 - 14.11.2016

Η TryfonTseriotis, στα πλαίσια της συνεργασίας με την εταιρεία βρεφικών και παιδικών τροφών Ηumana, μια εταιρεία με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επιστήμης και της έρευνας, διοργάνωσε 20 Iατρικό Συνέδριο την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στο Αlasia Boutique Hotel στη Λεμεσό, με θέμα «Νεότερες οδηγίες ανάνηψης νεογνού 2015».

Η κύρια ομιλήτρια του συνεδρίου, Δρ. Νικολέττα Μ. Ιακωβίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Νεογνολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Αθήνα, ανέπτυξε τις τελευταίες οδηγίες ανάνηψης νεογνού 2015.  Ανάφερε ότι η σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση του νεογνού που γεννιέται κατασταλμένο, είναι πρωταρχικής σημασίας και καθορίζει τη νοσηρότητά του άμεσα μα και μακροπρόθεσμα, όπως και τη θνησιμότητά του. 

Ο Dr. Richard Zelenka, Διευθυντής Ιατρικών Σχέσεων, DMK Baby  Γερμανίας, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της Humana, η οποία εστιάζεται στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας που παράγονται σε αρμονία με τη φύση, χωρίς πρόσθετα, όπως η ζάχαρη και οι αρωματικές ύλες. Σημείωσε ότι γίνεται όλο και πιο σαφές  πως η πρώιμη έκθεση των παιδιών σε γλυκιές γεύσεις, τα μαθαίνει να προτιμούν αυτές τις τροφές αργότερα στην ζωή τους, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που έχει αυτό στην υγεία τους όπως παχυσαρκία και προβλήματα στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Ανέφερε ακόμα πως η Humana ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γαλακτοπαραγωγών γι’ αυτό και διαθέτει γάλα από δικές της αγελάδες, οι οποίες τρέφονται αποκλειστικά με μη γενετικά τροποποιημένες ή μεταλλαγμένες τροφές. Mε περισσότερους από 600 ποιοτικούς ελέγχους και με επεξεργασία της πρώτης ύλης με ήπιες μεθόδους σε 48 ώρες από τη συλλογή του γάλακτος, η Ηumana εγγυάται ελεγμένη ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια.