ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ημέρα Εργασίας 2020

11:10 - 23.03.2020

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι από κορυφαία ξενοδοχεία επισκέφτηκαν το American College και πήραν συνέντευξη από 110 φοιτητές Διοίκησης Ξενοδοχείου και Γαστρονομικών Τεχνών.

Οι φοιτητές του Κολεγίου είχαν τη δυνατότητα να ρωτήσουν για την εκπαίδευση, τον προσφερόμενο μισθό και τις παροχές, τις οποίες ο κάθε εργοδότης προσφέρει.

Πριν και μετά τη διάρκεια της Ημέρας Εργασίας, αρκετοί εργοδότες ζήτησαν βιογραφικά φοιτητών του Κολεγίου. Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο φοιτητών του Κολεγίου και την οργανωμένη προσπάθεια των καθηγητών και του Γραφείου Καριέρας να βρουν οι φοιτητές την κατάλληλη πρακτική άσκηση.

Με τυχαία σειρά, οι παρακάτω επιχειρήσεις εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για φοιτητές του Κολεγίου:

Όμιλος Tsokkos Hotels με 9 ξενοδοχεία
Πυξίδα με 3 εστιατόρια
Casale Panayiotis
Palm Beach Hotel
Radisson Blue Hotel
Alasia Hotel
Crystal Springs Hotel
Όμιλος Atlantica Hotels με 14 ξενοδοχεία
Map Hotel
Όμιλος Kanika Hotels 7 ξενοδοχεία
Park Beach Hotel
Columbia Restaurants με 4 ξενοδοχεία
Όμιλος PHC Franchised Restaurants με 23 εστιατόρια


Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί μία ευκαιρία οι φοιτητές να εργαστούν, για σύντομο χρονικό διάστημα, σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να μεταφέρουν σε πραγματικές συνθήκες την γνώση, να την εφαρμόσουν και να την δοκιμάσουν.

Το American College φέρνει τους φοιτητές σε επαφή με το σύγχρονο επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον και τους προετοιμάζει για να μπορούν να δραστηριοποιήστε εντός του. Τελικά, η Πρακτική Άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή εκκίνηση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας