ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σεμινάρια για εργασιακές σχέσεις για υπηκόους τρίτων χωρών στην επαρχία Αμμοχώστου

10:42 - 16.01.2019

Σεμινάρια με στόχο την πληροφόρηση εργοδοτών και υπηκόων τρίτων χωρών, σχετικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις που διέπουν τις εργασιακές σχέσεις, θα πραγματοποιήσει και φέτος ο Δήμος Παραλιμνίου.

 
Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι ο Δήμος Παραλιμνίου ως Τελικός Δικαιούχος του έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές - Μωσαϊκό Πολιτισμών» θα πραγματοποιήσει και φέτος σε συνεργασία με την Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (TΕΒΕΑ) σεμινάρια για πληροφόρηση εργοδοτών και υπηκόων τρίτων χωρών, σχετικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις που διέπουν τις μεταξύ τους εργασιακές σχέσεις.
 
Η δράση που στοχεύει στην ενεργό ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών στον κοινωνικοοικονομικό ιστό της Επαρχίας Αμμοχώστου, υλοποιείται με τη συνεργασία των Δήμων Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Σωτήρας και την εταιρεία Enoros Consulting Ltd, με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου στόχος είναι να αποκτηθεί καλύτερη κατανόηση των θεσμών, των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων  για τους πολίτες και μόνιμους κάτοικους υπηκόων τρίτων χωρών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο.
 
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τις 09.00 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι την Κυριακή 20/01/2019 στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου, το Σάββατο 26/01/2019 στους Μύλους Χατζηγιώρκη, το Σάββατο 09/02/2019 στο Μουσείο Φρενάρους και την Κυριακή 17/02/2019 στο Δημαρχείο Σωτήρας.
 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Άδεια Διαμονής τους, με το τέλος των σεμιναρίων θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ θα διατίθενται λεωφορεία για μεταφορά των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (TΕΒΕΑ) στο τηλέφωνο 23812412.