ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σχέδιο εργοδότησης δικαιούχων ΕΕΕ από το Υπουργείο Εργασίας – 3 μήνες κατάρτισης και 12 μήνες εργοδότησης

13:42 - 22.11.2016

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων από ιδιωτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δικαιούχοι Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα εντάσσονται στο δυναμικό των επιχειρήσεων/οργανισμών για τρεις μήνες χωρίς να λαμβάνουν την οποιαδήποτε αμοιβή καθώς δεν θα είναι εργοδοτούμενοι από την εκάστοτε επιχείρηση/ οργανισμό.

Θα συνεχίζουν όμως να λαμβάνουν κανονικά το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. 

Μετά τους τρεις μήνες κατάρτισης, οι επιχειρήσεις/ οργανισμοί θα εργοδότουν τους δικαιούχους του ΕΕΕ για τους επόμενους 12 μήνες, το λιγότερο.  

Το πρόγραμμα τρίμηνης κατάρτισης εντάσσεται στο πλαίσιο του «Σχεδίου παροχής κινήτρων για την πρόσληψη δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) σε συνδυασμό με τρίμηνη κατάρτιση». 

Αιτήσεις από επιχειρήσεις/οργανισμούς μπορούν να υποβάλλονται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω της ιστοσελίδας της ΑνΑΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anad.org.cy, από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2016. 

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την ιστοσελίδα της ΑνΑΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anad.org.cy ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο της ΑνΑΔ 22515000.