ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Υποτροφίες Προγράμματος ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου για την Aκαδημαϊκή Xρονιά 2016-2017

09:02 - 21.03.2016

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και της υλοποίησης της αποστολής του για τη διαμόρφωση των ηγετών του αύριο και την επίτευξη τομών στην κοινωνία, ανακοίνωσε σειρά υποτροφιών προς στελέχη διαφόρων οργανισμών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017.

Πρόσκληση έκφρασης ενδιαφέροντος για διεκδίκηση υποτροφιών στάλθηκε σε ιδιωτικούς  και κυβερνητικούς οργανισμούς, στο Αστυνομικό Σώμα, την Ένωση Δήμων, την Υπηρεσία Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Πιστοποιητικών Ιδρυμάτων, την ΑΗΚ, την ΑΤΗΚ, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το ΡΙΚ, το ΣΕΛΚ, την ΕΛΔΥΚ, τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύνδεσμο, το ΕΤΕΚ και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο. 

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσβλέπει στην παροχή μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή για τη δημιουργία ηγετών με όραμα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Πρόγραμμα διήλθε επιτυχώς την επαναξιολόγησή του από το διεθνή οργανισμό European Foundation for Management Development (EFMD) και πέτυχε τη διατήρηση της πιστοποίησης EPAS που κατέχει από το 2011. 

Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι στις 31 Μαΐου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος www.mba.ucy.ac.cy να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22893600 ή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]